Shadow

X labradorský retrívr

• 6 let

Černý krasavec, který nezapře své plemeno.

Shadow (č.5241 místo odchytu-Libořice, Železná), nejspíše X labradorský retrívr, pes, narozen 2011, v kohoutku cca 59 cm, váha při příjmu 31 kg, čipovaný, původní majitel zemřel. Shadow je labrouš každým coulem, přátelský k lidem, mazlivý a žádnou procházkou nepohrdne. Je určen pro někoho kdo hledá přátelského a společenského parťáka na celý život. Uvítá zodpovědnou domácnost, která mu dá přesně to co on potřebuje. Přijeďte se na něj podívat, nebo ho vyvenčit, uvidíte, že se zamilujete.
Psi ani feny nejsou určeni k další reprodukci (osvojitel to stvrzuje podpisem adopční smlouvy). Obecné informace k adopcím najdete v popisu alba “Aktuální nabídka pejsků”. Pro více informací kontaktujte přímo útulek. Pejsek je čipovaný,očkovaný a odčervený.Vydán bude pouze do dobrých rukou. Pro adopci si sebou vezměte platný občanský průkaz vodítko a obojek. Poplatek za adopci je 300,- Kč. Stránky útulku najdete na internetu. Všichni jsou vítáni, těšíme se na Vás. Volejte od 8 do 18:00www.utulek-jimlin.cz Tel.: 604451258
Foto: Jana Pěkná
—- Podmínkou adopce je přečíst si podmínky v albu “Aktuální nabídka pejsků”. Adopcí se rozumí poskytnutí DOŽIVOTNÍHO domova pro naše svěřence. Jako samozřejmost bereme, že potencionální osvojitel je seznámen s tím co obnáší chov psa. Při adopci jste informováni o charakteru psa, který je nám znám z pobytu psa v útulku. Útulek požaduje aby po čase v novém domově osvojitel informoval zprávou a případně fotografiemi o stavu psa v novém domově. Pokud tak osvojitel neučiní sám o své vůli může být k tomu vyzván zaměstnancem či dobrovolníkem, popřípadě dojde k osobní návštěvě v místě držení osvojeného zvířete.
Jimlín 242, okr. Louny 1, 440 01

Kontaktní údaje útulku