štěpánka

Štěpánka

dlouhosrstá jezevčička

• 12 let

Štěpánka v péči JVN – k adopci.

24.11.2016 jsme převzali do péče JVN (Smluvně) Štěpánku. Štěpánka: cca 12 ti letá krásná dlouhosrstá jezevčička. Klidná, jemná, po důkladném seznámení moc mazlivá, nejdříve ostražitá, nedůvěřivá, ale jak pozná člověka, je mu stále v patách. Hyg.návyky má 100 %, procházky miluje, baští skvěle. S ostatními fenkami i pejsky přátelská. dokonalá dáma! Je čipovaná, plně očkovaná, ošetřená spot on, odčervená, kastrovaná a naprosto zdravá. 🙂 ♥ ŠTĚPÁNKA JE PŘIPRAVENÁ ODEJÍT DO NOVÉHO DOMOVA. ♥ 29.1.2017 – Štěpánka podstoupila komletní krevní rozbor, hematologie+biochemie – veškeré hodnoty má v normě, štítná žláza je v pořádku. Byla jí odstraněna slezina – nádor, dle histologie nebyl nádor zhoubný. Byly jí propláchnuty uši (měla v minulosti svrab a nečistoty byly velmi hluboko). Ošetřena preventivně Advocate. Rovněž provedena kompletní revize tlamičky – zkažené zuby vytrženy, zdravé vyčištěny ultrazvukem. 27.11.2016 – podstoupila vstupní veterinární vyšetření, do oušek dostala kapky (k doléčení svrabu), dále byla ošetřena spot on Advocate. V péči JVN Droždín Petra. Kontakty: Jezevčíci v nouzi z.s., Mgr. Petra Smolková Droždín A70, 779 00 Olomouc Mgr. Petra Smolková, předseda JVN telefon: 720 948 409 e-mail: info@jezevcicivnouzi.cz nebo petra.smolkova@jezevcicivnouzi.cz Michal Babka, místopředseda JVN telefon: 731 381 380 e-mail: info@jezevcicivnouzi.cz nebo michal.babka@jezevcicivnouzi.cz paypal: petra.smolkova@jezevcicivnouzi.cz Transparentní účet Fio banka, a.s. 2300759229/2010 Pohyby na našem účtu: https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2300759229 Majitel účtu: Jezevčíci v nouzi z.s. Prostřednictvím tohoto účtu přijímáme dary na svou činnost. Děkujeme, že jste s námi. Vaši JVN.

Droždín 70a, Olomouc 77900

Kontaktní údaje útulku