Wof

Kříženec

• 5-7 let

Zanedbaný kluk, který se učí najít znovu lidské přátelství.

Wof (č.5269 místo odchytu-Chožov), nejspíše X, asi 5-7 let starý pes, váha při příjmu 9 kg, v kohoutku cca 42 cm, zanedbaný, nejspíše byl bit či srážka s OA – měl bolestivé boule a modřiny. Wolf chodí na vodítku velmi dobře. Je to přátelský psík, který má tendence vykonávat potřebu mimo kotec. Hledá hodnou rodinku či jednotlivce, kteří ho už navždy budou mít rádi. Pro snášenlivost a začlenění do již stávající smečky je nutné navštívit útulek i s vaším psem. Psi ani feny nejsou určeni k další reprodukci (osvojitel to stvrzuje podpisem adopční smlouvy). Obecné informace k adopcím najdete v popisu alba “Aktuální nabídka pejsků”. Pro více informací kontaktujte přímo útulek. Pejsek je čipovaný,očkovaný a odčervený.Vydán bude pouze do dobrých rukou. Pro adopci si sebou vezměte platný občanský průkaz vodítko a obojek. Poplatek za adopci je 300,- Kč. Stránky útulku najdete na internetu. Všichni jsou vítáni, těšíme se na Vás. Volejte od 8 do 18:00 www.utulek-jimlin.cz Tel.: 604451258

Foto: Lucie Zahradníčková

—- Podmínkou adopce je přečíst si podmínky v albu “Aktuální nabídka pejsků”. Adopcí se rozumí poskytnutí DOŽIVOTNÍHO domova pro naše svěřence. Jako samozřejmost bereme, že potencionální osvojitel je seznámen s tím co obnáší chov psa. Při adopci jste informováni o charakteru psa, který je nám znám z pobytu psa v útulku. Útulek požaduje aby po čase v novém domově osvojitel informoval zprávou a případně fotografiemi o stavu psa v novém domově. Pokud tak osvojitel neučiní sám o své vůli může být k tomu vyzván zaměstnancem či dobrovolníkem, popřípadě dojde k osobní návštěvě v místě držení osvojeného zvířete.

Jimlín 242, okr. Louny 1, 440 01

Kontaktní údaje útulku