žeryk

Žeryk

drsnosrstý standardní jezevčík plavé barvy

• 5 let

Žeryček v péči JVN – k adopci 11.2.2017 jsme převzali do péče JVN (Smluvně) mladého pejska Žeryčka

Žeryček – cca 5 ti letý drsnosrstý standardní jezevčík plavé barvy. Je klidný, hodný, milý, mazlivý. Nic neničí, neštěká, sám vydrží. Hyg.návyky má na 95 % (učí se velmi rychle). Na vodítku umí velmi dobře, je poslušný. Je ve smečce psů i fenek, spíše si jich nevšímá, začíná si hrát s jedním mladým pejskem. Raději je sám na zahradě, kde pobíhá a hlídá zahradu. 🙂 Doporučujeme raději na klidné předměstí, vesnici, zahradu. Žeryček – zdravý, plně očkovaný, čipovaný, ošetřen spot on a kastrovaný. PROSÍME, NEZAVÍREJME OČI, VŠÍMEJME SI PEJSKŮ, KTEŘÍ ŽIJÍ V NAŠEM OKOLÍ. Žeryček má umrzlý a upadnutý ocácek, omrzlé kouličky. Jeho srst je sežrána od blech, je podvyživený, celkově velmi zanedbaný….Žeryček dostal šanci – je v JVN a my pro něho uděláme vše, aby byl šťastný a krásný! 14.3.2017 – zdravotní stav je mnohem lepší, již má jen malinko nemocná očička, kapeme kapky. Má bolesti v podlebeční oblasti (pravděpodobně z bití) – zde si nedovolí dotyk – ale pohyb hlavy je dle vet.vyšetření v pořádku. 17.2.2017 – podstoupil Žeryček kastraci, kompletní vyčištění oušek – bylo nutné v narkoze, biopsii jater – odeslány vzorky – výsledky budou za 10 dní.

15.2.2017 – podstoupil Žeryček sono jater s nálezem 13.2.2017 – vstupní vet. prohlídka – hematologie je v pořádku, biochemie – jaterní parametry jsou zvýšené – nutná jaterní dieta. Nutné odčervení. V pondělí 13.2.2017 podstoupí vstupní vet.prohlídku, bude provedena hematologie, biochemie, rozbor moči. Je objednán na ostříhání – má mnoho dredů. V péči JVN Iveta jižní Morava. Kontakty: Jezevčíci v nouzi z.s., Mgr. Petra Smolková Droždín 70A, 779 00 Olomouc Mgr. Petra Smolková, předseda JVN telefon: 720 948 409 e-mail: info@jezevcicivnouzi.cz nebo petra.smolkova@jezevcicivnouzi.cz Michal Babka, místopředseda JVN telefon: 731 381 380 e-mail: info@jezevcicivnouzi.cz nebo michal.babka@jezevcicivnouzi.cz paypal: petra.smolkova@jezevcicivnouzi.cz Transparentní účet Fio banka, a.s. 2300759229/2010 Pohyby na našem účtu: https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2300759229 Majitel účtu: Jezevčíci v nouzi z.s. Prostřednictvím tohoto účtu přijímáme dary na svou činnost. Děkujeme, že jste s námi. Vaši JVN.

Droždín 70a, Olomouc 77900

Kontaktní údaje útulku