zihan6

Žíhan

N/A

• 5-6 let

Žíhan je bezva společník, ale bez domova.

Žíhan (č.5069), nejspíše X labradorský retrívr x boxer, asi 5-6 let starý pes, v kohoutku cca 60 cm, váha při příjmu 29.5 kg.

Žíhan je pejsek většího vzrůstu. Je to ale mazlík, který je vděčný za lidskou přízeň. Je vhodný spíš k domku se zahrádkou a zateplenou boudou. S ostaními psy je snášenlivý, v útulku obýval kotec se psem německého ovčáka. Lze ho tedy pořídit k jinému psovi nebo kastrované feně. Snášenlivost ale pro jistotu nejdříve ověřte v útulku – není problém přivézt vlasního psa k nám a oba společně vyvenčit.

Žíhan si zaslouží nový domov s milujícím páníčkem, který ho už neopustí.

Psi ani feny nejsou určeni k další reprodukci (osvojitel to stvrzuje podpisem adopční smlouvy).Pro více informací kontaktujte přímo útulek. Pejsek je čipovaný,očkovaný a odčervený.Vydán bude pouze do dobrých rukou. Pro adopci si sebou vezměte platný občanský průkaz vodítko a obojek.Poplatek za adopci je 300,- Kč. Stránky útulku najdete na internetu. Všichni jsou vítáni, těšíme se na Vás. Volejte od 8 do 18:00, Tel.: 604451258

Žíhan
Jimlín 242, okr. Louny